Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΕΚΑ, Νίκου Σηφουνάκη σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βατοπεδίου

 

Ο Αναπληρωτς Υπουργς Περιβλλοντος, Ενργειας και Κλιματικς Αλλαγς Νκος Σηφουνκης κληθες να σχολισει τις πρσφατες εξελξεις στην υπθεση του σκανδλου του Βατοπεδου προβη στην ακλουθη δλωση:
«Τσσερα χρνια μετ την αποκλυψη του σκανδλου του Βατοπεδου δεν χει αποδοθε δικαιοσνη. να απ τα μεγλα θματα στα οποα πρπει να δρομολογηθον διαδικασες εκσυγχρονισμο εναι η επιτχυνση στην απονομ της και εναι ενθαρρυντικ τι το Υπουργεο Δικαιοσνης εργζεται γιαυτ.
Ο λας μας, που μεινε φωνος απ την μετατροπ του «περιβολιο της Παναγις» σε οκο χρηματιστηρου πιστεοντας στην ανεξαρτησα της δικαιοσνης, βλπει με αισιοδοξα τι το κουβρι ρχισε να ξετυλγεται με την απφαση προφυλκισης του «Ηγουμνου» του σκανδλου και επιθυμε το μαχαρι να φθσει στο κκαλο.
- Να ξεδιπλωθον λες οι πτυχς του, πως το παρπλευρο σκνδαλο που αναδεχθηκε απ τη εξεταστικ επιτροπ της Βουλς και χει δη επιληφθε η δικαιοσνη και αφορ τις χρηματοδοτσεις απ την Τρπεζα Marfin.
- Να υπρξει εξονυχιστικς λεγχος των εμπλεκομνων εταιρειν - φντασμα και ξεπλματος μαρου χρματος πως η περιβητη Rassadel».