Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
ΔΡλτίο ΀ύπου σχΡτικά ΞΌΞ΅ την απάντηση που έδωσΡ ΞΏ Νίκος Σηφουνάκης στην ανακοίνωση που ΡξέδωσΡ ΞΏ Ξ£Ξ₯ΑΙΖΑ Λέσβου

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, αναφερόμενος στην χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης, με την οποία σχολιάζουν ραδιοφωνική συνέντευξή του στη Λήμνο, επισημαίνει τα εξής:

«Φαίνεται ότι η άνοδος του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί τα στελέχη του σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα αλαζονεία, τόσο που να τους ενοχλεί πλέον η άρθρωση λόγου και επιχειρημάτων από άλλες πολιτικές παρατάξεις. Θέλω να ελπίζω μόνο ότι τουλάχιστον τις εκοφίτικες ακροδεξιές πρακτικές των τραμπούκικων αντισυγκεντρώσεων, τις οποίες επί δυο χρόνια βίωσε ο τόπος, αποτελούν παρελθόν.

Το «ένδυμα» των δήθεν καλών και ενάρετων αντιμνημονιακών απ’ τη μια και των προδοτών του έθνους απ’ την άλλη, «φορέθηκε» τόσο πολύ που έγινε «ντεμοντέ»! ’λλωστε το εύρημα αυτής της σκόπιμης διαίρεσης των Ελλήνων τους απέδωσε αρκετά οφέλη στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Όμως είναι τέτοια η σύγχυση που επικρατεί ανάμεσα στις πάμπολλες «συνιστώσες» και τόση έκδηλη πια η απροθυμία τους να αναλάβουν ουσιαστικές ευθύνες για την Ελλάδα και τους Έλληνες, που απεμπόλησαν τα όποια εκλογικά τους οφέλη και οδήγησαν σε ακυβερνησία την χώρα. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν το σκαρφίστηκε ο Σηφουνάκης, είναι η πάγια αντίληψη όλου του πολιτικού κόσμου, μηδέ του πλησιέστερου «φυσικού» συμμάχου τους, της ΔΗΜΑΡ, εξαιρουμένης.

Σήμερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, (από κοντά με τους «ανεξάρτητους» του Καμμένου) είναι οι μόνοι που θεωρούν τους εαυτούς τους «παρθενογέννητους», ωσάν πρώτη φορά να εμφανίζονται στον δημόσιο βίο και να λένε ανέξοδα κι ανεύθυνα ό,τι τους βολεύει. Το ΠΑΣΟΚ επωμιζόμενο τα δυσβάσταχτα αλλά αναγκαία να ληφθούν οικονομικά μέτρα, κατέβαλλε βαρύ τίμημα, στο βωμό της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.

Πέτυχε όμως να κρατήσει όρθια την Ελλάδα εξασφαλίζοντας την παραμονή μας στο Ευρώ και την μείωση του δημόσιου χρέους, με την αλληλεγγύη των εταίρων μας στην Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι πράξαμε το εθνικά συμφέρον και το πολιτικά εφικτό. Ιδού «πεδίον δόξης λαμπρόν», για τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει τις δικές του μαγικές συνταγές!

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, και στην προσπάθεια τους να ακυρώσουν και αμαυρώσουν την όποια συμβολή μου στη δημιουργία δημόσιων υποδομών στον Νομό, ο κόσμος το έχει κρίνει πολλές φορές γιατί διακρίνει αυτούς που παράγουν έργο και αυτούς που διαρκώς μεμψιμοιρούν και συζητούν αενάως!»