Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
ΔΡλτίο ΀ύπου σχΡτικά ΞΌΞ΅ την πΡριοδΡία που πραγματοποίησΡ ΞΏ Νίκος Σηφουνάκης σΡ χωριά της Λέσβου

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λέσβου και υποψήφιους Βουλευτές, προχτές (6.6.12) περιόδευσαν στα χωριά Βασιλικά, Λισβόρι, Βρίσα και Πολιχνίτο, χτες (7.6.12) στα χωριά της Γέρας, Παλιόκηπο – Παπάδο – Μεσαγρό – Σκόπελο και Πέραμα, ενώ σήμερα θα μεταβούν στην Αγία Παρασκευή, στη Καλλονή και στα χωριά Φίλια, Ανεμότια και Σκαλοχώρι.

Γενική είναι η αντίληψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ότι έχει αλλάξει σημαντικά υπέρ του Κινήματος το πολιτικό κλίμα στην ύπαιθρο του νησιού. Σχετικά προς τούτο ο κ. Σηφουνάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ασφαλώς και έχει αλλάξει το κλίμα στη Λέσβο, όπως βέβαια και σε όλη τη χώρα. Τα δήθεν διλήμματα που τέθηκαν στις 6 Μαΐου στους πολίτες και ο διχασμός που επιχειρήθηκε σε «Μνημονειακά» και «Αντιμνημονειακά» κόμματα, πέφτουν πλέον στο κενό. Απεναντίας είναι έκδηλο το ενδιαφέρον και η αγωνία του κόσμου για την επόμενη των εκλογών ημέρα και πόσο πειστικές και ρεαλιστικές είναι οι θέσεις των κομμάτων για το τι μέλει γενέσθαι, κυρίως όμως για την δυνατότητα ύπαρξης μετεκλογικής Κυβέρνησης συνεργασίας. Γι αυτό, επεσήμανε ο κ. Σηφουνάκης, καμία ψήφος χαμένη για το ΠΑΣΟΚ! Περισσότερο από ποτέ προέχει η ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να βγει ενισχυμένο από την κάλπη. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να εξασφαλίσει ισορροπίες και να καταστεί ρυθμιστής για ν’ αποκτήσει η χώρα προοδευτική δημοκρατική Κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ είναι o μόνος πολιτικός φορέας, συνεχιστής της μεγάλης κεντρώας δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα και αξιόπιστος συνομιλητής με τους εταίρους μας στην Ενωμένη Ευρώπη».