Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
ΔΡλτίο ΀ύπου σχΡτικά ΞΌΞ΅ το χρονοδιάγραμμα Ρπίλυσης προβλημάτων του ΞšΟ„Ξ·ΞΌΞ±Ο„ΞΏΞ»ΞΏΞ³Ξ―ΞΏΟ… στη Λέσβο

 

Θέμα: «Χρονοδιάγραμμα Επίλυσης Προβλημάτων Κτηματολογίου στη Λέσβο».

Συνεργασία με τον Πρόεδρο του κτηματολογίου Α.Ε. κ. Αρβανίτη είχε σήμερα στο γραφείο του στην Αθήνα, ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Νίκος Σηφουνάκης.

Όπως είναι γνωστό μετά την νομοθετική πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΕΚΑ, το 2011, με σκοπό την οριστική επίλυση των προβλημάτων του Κτηματολογίου στη Λέσβο και τη συνέχιση της προσέλευσης πολιτών για την υποβολή δήλωσης για τα ακίνητά τους, είχε δοθεί παράταση δύο μηνών για την υποβολή Δηλώσεων Επαναπροσδιορισμού θέσης και ορίων ακινήτων και συγκεκριμένα μέχρι την 15η Μαΐου 2012.

Δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα καταγράφεται συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση στα γραφεία της Μυτιλήνης και της Γέρας, αποφασίστηκε, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 να επισκεφθεί την Μυτιλήνη, κλιμάκιο της Κτηματολόγιο Α.Ε. και να εξετάσει σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, την πιθανότητα να δοθεί νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στις περιοχές που κρίνεται απαραίτητο.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο Γραφεία Παραλαβής Δηλώσεων Επαναπροσδιορισμού λειτουργούν καθημερινά 8:30-15:00 στις παρακάτω διευθύνσεις:

Μυτιλήνη : Βουρνάζων 10, Πλατεία. Αλυσίδας, 1ος όρ. Δ/νση Εμπορίου

Παππάδος : Πλατεία Ταξιαρχών, πρώην ΚΕΠ Δημοτικής Ενότητας Γέρας.