Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
ΕυρΡία ΟƒΟΟƒΞΊΞ΅ΟˆΞ· Ο…Ο€ΟŒ τον Ξ₯Ο†Ο…Ο€ΞΏΟ…ΟΞ³ΟŒ Ξ₯Ο€ΞΏΞ΄ΞΏΞΌΟŽΞ½, ΞœΞ΅Ο„Ξ±Ο†ΞΏΟΟŽΞ½ ΞΊΞ±ΞΉ Δικτύων Ν. Σηφουνάκη, Ξ³ΞΉΞ± τον Ξ΅ΞΊΟƒΟ…Ξ³Ο‡ΟΞΏΞ½ΞΉΟƒΞΌΟŒ των αΡροδρομίων

 
Ευρεία σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Νίκο Σηφουνάκη και με τη συμμετοχή αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (Πέμπτη 14-1-2010) στο Υπουργείο Μεταφορών, με θέμα τα έργα υποδομών και εκσυγχρονισμού των αεροδρομίων της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των νησιών.
Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αποτίμηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και των έργων που είναι έτοιμα να παραδοθούν προς χρήση το αμέσως επόμενο διάστημα.
Στη σύσκεψη καθορίστηκαν αναλυτικά χρονοδιαγράμματα για κάθε φάση των αναγκαίων μελετών και των προς εκτέλεση έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ και Εθνικούς Πόρους ,
στα αεροδρόμια της Πάρου, της Χίου, της Σαντορίνης, της Κεφαλονιάς της Σκιάθου και της Μυτιλήνης.
Εξετάστηκαν επίσης οι τελικές λεπτομέρειες για μια σειρά περιφερειακών αεροδρομίων στα οποία τα έργα υποδομής και εκσυγχρονισμού ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται στη τελική φάση ολοκλήρωσης ε (Αλεξανδρούπολη, Αγχίαλος, Κάρπαθος, ’ραξος), Ιωάννινα κ.α).
Όπως επεσήμανε ο κ. Σηφουνάκης, θα υπάρχει συνεχής παρακολούθηση και έλεγχος για την πορεία τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων και επιτάχυνση επίλυσης των εκκρεμοτήτων.