Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
Συνάντηση του Ξ₯φυπουργού Ξ₯Ο€ΞΏΞ΄ΞΏΞΌΟŽΞ½, ΞœΞ΅Ο„Ξ±Ο†ΞΏΟΟŽΞ½ ΞΊΞ±ΞΉ Δικτύων Ν. Σηφουνάκη ΞΌΞ΅ Ξ΅ΞΊΟ€ΟΞΏΟƒΟŽΟ€ΞΏΟ…Ο‚ των φορέων Ξ‘Ο…Ο„ΞΏΞΊΞΉΞ½Ξ·Ο„ΞΉΟƒΟ„ΟŽΞ½ Ξ€Ξ‘ΞžΞ™.

 
Με εκπροσώπους των φορέων αυτοκινητιστών –ταξί συναντήθηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Σηφουνάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν μια σειρά από θέματα που απασχολούν τον κλάδο των αυτοκινητιστών και ιδιαίτερα το θέμα της ασφάλειας των οδηγών ταξί, μετά και την θανατηφόρα επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη οδηγός ταξί.
Στη συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Σηφουνάκη, ήταν παρόντες εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, καθώς και εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών από τα Σωματεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.
Ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Σηφουνάκης κατά την έναρξη της συνάντησης εξέφρασε τη λύπη του και τα συλλυπητήρια της Πολιτείας για την αποτρόπαια δολοφονία του οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη. Επεσήμανε πως η Κυβέρνηση και το Υπουργείο ακούν με προσοχή τα προβλήματα όλων των κοινωνικών ομάδων και φορέων και μέσα από διάλογο και δημόσια διαβούλευση προωθούν λύσεις .